Nieuws

Opening Rosada Fashion Outlet in beeld

13 mei 2016

Vandaag opende het vernieuwde Rosada Fashion Outlet in Roosendaal zijn deuren. Tien maanden na de start van de bouw is de uitbreiding met 45 nieuwe winkelpanden een feit. De Fashion Outlet is nu anderhalf keer groter en biedt ruim 100 nationale en internationale merken – waaronder Calvin Klein, Suitsupply, Nike, Levi’s, Haribo en GUESS – onder één dak. Om dit te vieren, trapte Rosada vandaag af met een feestelijk event.

De burgemeester van Roosendaal Jacques Niederer verrichtte de officiële opening van het vernieuwde Rosada. Hij deed dit onder meer door het open knippen van een net met 2000 ballonnen, die zorgden voor een spectaculair effect boven het centrum. Voor het winkelend publiek was er een speciaal openingsevent, met onder meer stijladvies en een Fashion Contest van stylist Fred van Leer. Voor de winnaars van de contest was deze vrijdag de dertiende een ‘lucky day’. Sanne Antens uit Roosendaal won de hoofdprijs voor haar meest stijlvolle outfit en ontving een shoptegoed van 1000 euro en levenslang gratis parkeren in Rosada. Twaalf andere bezoekers, die door Fred eveneens als zeer stylish werden beoordeeld, kregen elk een voucher van 100 euro.

Een groter centrum
Met bijna 8.000 extra vierkante meter is Rosada nu anderhalf keer zo groot geworden. Naast merken die al eerder zijn neergestreken in de Fashion Outlet – zoals Esprit, Levi’s en Nike – kunnen bezoekers er nu ook terecht voor onder andere GUESS, Adidas, 4funkyflavours, Vingino, Gentiluomo, Chasin en Haribo. Voor de laatste twee merken is het de eerste outletwinkel die zij in Nederland openen. Hiermee komt het totaal aantal nationale en internationale merken in Rosada uit op ruim 100. Qua food & drinks introduceert Rosada bovendien een aantal gloednieuwe horecaconcepten waaronder Trattoria Rosa, Frites Cuisine en The Kitchen. De uitbreiding omvat ook de oplevering van een parkeergarage met 900 extra plekken.

EINDE BERICHT

MEER NIEUWS

01-09-2023

Kleur in de keuken: Kvik introduceert designs in mistig blauw en arizona beige

Lees meer
22-08-2023

Onderzoek online marktplaats refurbed: 86% van de Nederlanders bekend met term refurbished

Lees meer
17-08-2023

Theatercollectief Nineties presenteert samen met Nic Bruckman Projecten lunchvoorstelling Vast

Lees meer
15-08-2023

Pride voorbij? Nee! 4 tips om je inclusieve boodschap het hele jaar door uit te dragen

Lees meer
14-08-2023

Ophef! 6 opvallende communicatiemomenten in de sport

Lees meer