Nieuws

T-Mobile eerste Europese retailer die Mood Presence inzet

14 april 2016

Mood Media’s gepatenteerde, digitale watermerk-technologie maakt het merken mogelijk om gepersonaliseerde marketing direct op mobiele apparaten van klanten te leveren

T-Mobile is het eerste bedrijf in Europa dat Mood Presence™ in-store gaat inzetten. In Tsjechië zal de telecomprovider via dit nieuwe en innovatieve kanaal gepersonaliseerde berichten gaan sturen naar de mobiele apparaten van zijn klanten.

Presence™ is een onhoorbaar, digitaal signaal dat via de mediaspelers van Mood Media en de geluidsinstallaties in winkels wordt overgebracht. Het geactiveerde Presence™-signaal stelt merken in staat om in-store met hun klanten te communiceren door rechtstreeks relevante content te leveren op hun mobiele apparaten en zo de in-store beleving verder te verbeteren. Klanten die in een Tsjechische T-Mobile winkel de ‘My T-Mobile’ app openen, ontvangen speciale aanbiedingen die zijn afgestemd op de specifieke winkel en kunnen ook een cadeau ontvangen. Dit geldt ook voor Nederlandse klanten die Tsjechië aandoen voor zakelijke doeleinden of vakantie.

“Dit is een nieuwe marketingtool die ons zal helpen onze klanten nog gerichter te benaderen en die een echte persoonlijke beleving creëert voor degenen die onze winkels binnenlopen”, zegt Michal Dvorsky, Sales Director van T-Mobile. “We zullen deze tool ook voor tal van andere activiteiten gaan inzetten, waaronder werving van personeel, promotionele kortingen, aanbiedingen en speciale evenementen.”

Het Mood Presence-signaal maakt het voor merken mogelijk om de in-store winkelbeleving van klanten te veranderen, door deze dynamischer te maken. Retailers helpt het om sterke relaties op te bouwen, zowel in als buiten de winkel. Consumenten besteden steeds meer tijd op hun mobiele apparaten. Wereldwijd zijn er meer dan 2 miljard smartphone-gebruikers. Alleen al Centraal-Oost-Europa telt er ruim 150 miljoen. Het is voor retailers van cruciaal belang in te spelen op deze groeiende trend en ervoor te zorgen dat hun interactie met de klant ook plaatsvindt via dit medium.

Mood Media is vereerd om met T-Mobile – een pionier in Oost-Europa – te mogen samenwerken gedurende de transformatie van hun customer experience”, zegt Ken Eissing, President In-Store Media van Mood Media. “Klanten als Nike Australië, Office Depot, Food Lion en Belk in de V.S. maken al gebruik van de Presence-technologie door middel van onze unieke samenwerking met Shazam en de Shazam In-Store service”, aldus Eissing. “Echter, T-Mobile is de eerste klant die het gaat inzetten in Europa.”

Klik hier, om meer te weten te komen over de Presence technologie van Mood Media.
EINDE BERICHT

Over Mood Media
Mood Media Corporation (TSX:MM) is internationaal marktleider op het gebied van in-store klantbelevingen. Met muziek, digital signage, (instore) commercials, geur, interactieve mobiele marketing en geïntegreerde audiovisuele oplossingen draagt het bedrijf bij aan het stimuleren van omzet én klantenbinding voor bedrijven binnen horeca en retail. De oplossingen van Mood Media bereiken dagelijks ruim 150 miljoen consumenten via meer dan een half miljoen abonneelocaties in meer dan 40 landen in Noord-Amerika, Europa, Azië en Australië. Voor meer informatie: www.moodmedia.nl

Over T-Mobile
T-Mobile Tsjechië is sinds 1996 actief op de Tsjechische markt, en maakt sinds 2002 deel uit van de internationale telecommunicatiegroep Deutsche Telekom. Met bijna zes miljoen mobiele klanten is T-Mobile de nummer één mobiele operator op de Tsjechische markt. T-Mobile is een geïntegreerde operator en biedt ook telecommunicatiediensten en uitgebreide ICT-oplossingen. Het biedt klanten een superieure service in een high-speed netwerk en baanbrekende innovaties in technologie. Meer informatie over het bedrijf vindt u op www.t-mobile.czwww.t-press.cz (portaal voor journalisten), www.rozjezdy.cz (T-Mobile opstarten – programma om kleine ondernemers te ondersteunen) en www.prosvetkolemnas.cz (MVO-activiteiten).

MEER NIEUWS

09-11-2022

Online marktplaats refurbed breidt productaanbod in Nederland uit met refurbished gameconsoles

Lees meer
08-11-2022

Mascha Halberstad wint Burny Bos Eigenwijsprijs 2022

Lees meer
08-11-2022

Nederlandse energiecoöperaties slaan handen ineen om energiesituatie huishoudens te verbeteren

Lees meer
03-11-2022

Boeklancering ‘Ik wil je iets vertellen’: Een prentenboek dat kinderen helpt praten over nare ervaringen

Lees meer
03-11-2022

Museumnacht Amsterdam zet dit jaar meer in op inhoudelijk programma

Lees meer