Nieuws

XPO Logistics benoemd tot officiële transportpartner van de Evian Championship

14 september 2017

XPO Logistics, een toonaangevende wereldwijde leverancier van transport en logistieke oplossingen, is benoemd tot de officiële transportpartner van de 2017 Evian Championship, het vijfde en laatste grote toernooi op de Ladies Professional Golf Association (LPGA) tour. Het toernooi wordt gehouden van 14 tot 17 september.

Een toegewijd XPO-team levert achter de schermen de cruciale logistieke ondersteuning aan de Evian Resort Golf Club, gelegen in de heuvels boven het Evian-les-Bains skigebied in Frankrijk. De diensten bestaan uit het vervoer, de opstelling en goedkeuring van apparatuur en andere benodigdheden.

XPO Logistics levert diensten op maat voor enkele van de meest gerenommeerde sportevenementen in de wereld, waaronder de Tour de France, Arctic Race of Norway, Paris Marathon en Tour de France Sailing Race.

“We zijn trots dat wij het Evian Championship ondersteunen en zijn toegewijd om dit prestigieuze evenement tot een succes te maken voor iedereen die betrokken is. Wij wensen alle deelnemers een goede wedstrijd”, aldus Malcolm Wilson, managing director, supply chain, XPO Logistics Europe.

MEER NIEUWS

01-09-2023

Kleur in de keuken: Kvik introduceert designs in mistig blauw en arizona beige

Lees meer
22-08-2023

Onderzoek online marktplaats refurbed: 86% van de Nederlanders bekend met term refurbished

Lees meer
17-08-2023

Theatercollectief Nineties presenteert samen met Nic Bruckman Projecten lunchvoorstelling Vast

Lees meer
15-08-2023

Pride voorbij? Nee! 4 tips om je inclusieve boodschap het hele jaar door uit te dragen

Lees meer
14-08-2023

Ophef! 6 opvallende communicatiemomenten in de sport

Lees meer