Nieuws

Formule 1-auto Max Verstappen in Batavia Stad

04 augustus 2021

Voor wie het een droom is om de Formule 1-auto van Max Verstappen van heel dichtbij te zien, kan deze zomer zijn hart ophalen. De meeste mensen kennen de raceauto van Max alleen van de televisie en normaal staat hij bij Red Bull Racing in Groot-Brittannië, maar vanaf dinsdag 3 augustus is de wereldberoemde bolide te bewonderen in Batavia Stad Fashion Outlet bij de Max Verstappen shop. 

Uniek selfie-moment
In het heetst van de strijd om de titel van 2021 krijgt de Red Bull Racing-bolide een eigen ‘pitstraat’ in de bekendste shopstad van Nederland. Formule 1-fans kunnen de wagen twee maanden bewonderen, voordat Verstappen er hopelijk met de titel vandoor racet. De RB14 in 2021 livery is door CarNext, de partner van Max Verstappen, na een rondrit vanuit Breukelen door Amsterdam in Batavia Stad Fashion Outlet afgeleverd. De Formule 1-auto is midden in het centre in een glazen container geplaatst, zodat fans uitgebreid en vanuit verschillende hoeken met de bolide op de foto kunnen.

Fan van Max
Het is niet de eerste keer dat unieke en originele race-items van Verstappen te bewonderen zijn in Batavia Stad. Vorig jaar oktober opende de officiële Max Verstappen shop in Batavia Stad, om samen met de shop in het Limburgse Swalmen de vraag naar merchandise van de Formule 1-coureur aan te kunnen. Echte helmen van Max Verstappen stalen toen de show.

“Een bijzonder moment”, zegt Scott Otte, Marketing Director Batavia Stad Fashion Outlet: “Eén van onze kernwaarden is beautifully local en daarom zijn we er trots op dat deze sportheld en succesvolste coureur van Nederland met zijn officiële shop wederom wordt verbonden aan Batavia Stad Fashion Outlet. Onze bezoekers komen uit heel Nederland en we weten dat daar heel veel Max Verstappen-fans bij zijn. Zij kunnen hier nu met deze wereldberoemde Formule 1-bolide op de foto. Ook mooi omdat Batavia Stad dit jaar haar twintigste verjaardag viert. Om stil te staan bij dit jubileum worden er verschillende activiteiten georganiseerd. De komst van de RB14 in 2021 livery is natuurlijk ook voor ons daarmee een hoogtepunt.”

MEER NIEUWS

09-11-2022

Online marktplaats refurbed breidt productaanbod in Nederland uit met refurbished gameconsoles

Lees meer
08-11-2022

Mascha Halberstad wint Burny Bos Eigenwijsprijs 2022

Lees meer
08-11-2022

Nederlandse energiecoöperaties slaan handen ineen om energiesituatie huishoudens te verbeteren

Lees meer
03-11-2022

Boeklancering ‘Ik wil je iets vertellen’: Een prentenboek dat kinderen helpt praten over nare ervaringen

Lees meer
03-11-2022

Museumnacht Amsterdam zet dit jaar meer in op inhoudelijk programma

Lees meer