Corporate communicatie

Daadkrachtige bedrijfscommunicatie is onmisbaar om een organisatie richting te geven. Van crisiscommunicatie tot persvoorlichting: heldere corporate communicatie wekt vertrouwen en zorgt voor een herkenbare uitstraling bij de doelgroep, stakeholders, (toekomstige) klanten én voor meer betrokkenheid onder het personeel.

De Wolven helpt bedrijven die in de kern nog op zoek zijn naar hun why: waarom zijn ze er en voor wie precies? Hoe verpak je dat in een boodschap? In feite is intern ook extern. Want, wanneer het personeel intern op dezelfde golflengte zit, communiceer je eenduidiger naar buiten. De volgende stap is om samen te kijken welke innovaties en ontwikkelingen in het bedrijf deze boodschap ondersteunen. We kijken kritisch mee, houden een spiegel voor waar nodig en adviseren over de kanalen waarmee deze boodschap het beste landt bij de doelgroep.

Voor WPG Uitgevers stroomlijnden we de communicatie tussen verschillende afdelingen, gaven we communicatietrainingen aan woordvoerders en de receptie (vaak het eerste aanspreekpunt voor de media) en beheerden we de social media-kanalen. Bol.com adviseren we over de strategische communicatie rondom duurzaamheid. Bij elk project dat duurzaamheid raakt, adviseren we op voorhand over de aanpak. Zo kunnen we de communicatie vanaf het begin in goede banen leiden.

Nieuwsgierig geworden? Neem contact met ons op.

Een sterk bedrijfsimago creëren
met optimale communicatie