Contentcreatie

Content creatie

Pakkende content is key om jouw organisatie, product of dienst onder de aandacht te brengen. Denk dus bij content creatie goed na voor welke doeleinden je het maakt en deelt. Wil je bijvoorbeeld bouwen aan je autoriteit door kennis te delen? Of wil je het publiek verleiden jouw product te kopen? En bijna net zo belangrijk: via welk type media, bijvoorbeeld social, print of online, kun je de content het beste delen?

We adviseren over jouw content marketingplan, gekoppeld aan een contentstrategie. Daarnaast creëert De Wolven content in huis voor verschillende doeleinden. Denk aan video’s, social media content, artikelen, blogs, nieuwsbrieven en opiniestukken. Zo hielpen we werkloze 50-plussers aan een baan met de videocampagne #ontdekde50plus voor Werkgeverservicepunt Amsterdam en de Gemeente Amsterdam. Ook maakten we social media content voor onder andere iktoon, OCW, Stichting Melanoom en schreven we artikelen voor Nederland Circulair en blogs voor Voor de Wereld van Morgen.

Daarnaast ontwikkelen wij ook content voor onze klanten, in samenwerking met onze gedreven partners. Enkele voorbeelden hiervan zijn de wenskaarten voor het vijfjarig bestaan van College voor de Rechten van de Mens, een social media campagne voor Week van het Nederlands, de campagnebeelden van Discover Your Spot en #checkjezelf voor Stichting Melanoom.

Nieuwsgierig geworden? Neem contact met ons op.

Het publiek daadwerkelijk bereiken,
daar gaat het om