We zijn creatief, innovatief
en hebben een frisse blik

Social media marketing

Sociale media zijn onmisbaar voor de zichtbaarheid van je product of dienst. Maar welke social media zijn voor jouw organisatie van toegevoegde waarde en hoe ga je er mee om? Hoe vaak post je iets en hoe krijg je meer volgers die ook geïnteresseerd zijn in wat je te zeggen hebt? De Wolven heeft social media experts in huis die jou kunnen adviseren over social media marketing en planning, die social media campagnes (helpen) creëren of die het beheer van social media overnemen.

Soms is het juist niet effectief om eigen kanalen te beginnen. Wanneer een platform al veel volgers of vrienden heeft, kan het effectiever zijn om met hen samen te werken dan om zelf een platform te initiëren. De Wolven heeft veel ervaring in het betrekken van bestaande social media influencers in de communicatiestrategie. Enkele voorbeelden van succesvolle cases zijn influencer campagne Discover Your Spot voor Stichting Melanoom, de social media campagne voor iktoon en de B2B LinkedIn campagne voor Nederland Circulair!

Social pr

Bijna alle media hebben hun eigen social media kanalen met veel volgers en vrienden. Aandacht voor je boodschap in een post van de Libelle of een tweet van Linda magazine, is minstens zo waardevol als een item in de krant. Wij inventariseren welke kansen er voor onze klanten liggen om aandacht te krijgen op deze kanalen, wat wij ‘social pr’ noemen.

Wil je direct aan de slag met concrete tips? Lees onze blogs over de toepassing van social media marketing en inspirerende voorbeelden.

Nieuwsgierig geworden? Neem contact met ons op:

Ik ga akkoord met het Privacy statement