Social media marketing

Tegenwoordig zijn social media onmisbaar om het publiek te betrekken bij een product, dienst, persoon of bedrijf. Wanneer is het van toegevoegde waarde en hoe ga je er mee om? Wie is verantwoordelijk voor het onderhouden ervan en hoe vaak post je bijvoorbeeld een tweet? Hoe krijg je meer volgers die ook geïnteresseerd zijn in wat je te zeggen hebt? De Wolven adviseert over social media marketing en de planning, creëert social media campagnes of neemt het beheer van social media over.

Soms is het juist niet effectief om eigen kanalen te beginnen. Wanneer een platform al veel volgers of vrienden heeft, kan het effectiever zijn om met hen samen te werken dan om zelf een platform te initiëren. De Wolven heeft veel ervaring in het betrekken van bestaande social media in de communicatiestrategie. Enkele voorbeelden van succesvolle cases zijn de social media campagne voor iktoon en de B2B LinkedIn campagne voor Nederland Circulair!

Social pr
Bijna alle media hebben hun eigen social media kanalen met veel volgers en vrienden. Aandacht voor je boodschap in een post van de Libelle of een tweet van Linda magazine, is minstens zo waardevol als een item in de krant. Wij inventariseren welke kansen er voor onze klanten liggen om aandacht te krijgen op deze kanalen, wat wij ‘social pr’ noemen.

Wil je direct aan de slag met concrete tips? Lees onze blogs over de toepassing van social media marketing en inspirerende voorbeelden.

Nieuwsgierig geworden? Neem contact met ons op.

We werken snel, zorgvuldig en altijd met een kritische blik.